Saturday, January 31, 2015

Iţ ei miricăăăăăăăl!!!

Helou evriuaaaaan,
am predat tema pe care ar fi trebuit s-o predau pe 1 septembrie!!!! Uel uel uel!! Ce să mai încoace şi încolo, bravo mie!
Şi un mare bravo şi mulţumesc echipei de pe trei continente care m-a ajutat s-o duc la bun sfîrşit!!!! Iu nou hu iu ar!!! Şi şoferului meu personal, domniţei de la bibliotecă de la care am aflat numărul de telefon de la poartăăăă ca să ştiu pînă la ce oră e deschisă clădirea :D:D, şi băiatului care într-o sîmbătă seara lucra la nu ştiu ce şi avea cheia de la secretariat, aşa că tema mea nu zace în vreo cutie, ci este chiar acolo de unde sper că o va lua profesoara şi o va citi şi nu-i va veni să creadă ce lucruri nemaipomenite am scris şi se va felicita pentru fericita idee pe care a avut-o cînd mi-a prelungit termenul de predare, iuhuuuu!!

Bine, am mîncat cam multă ciocolată ieri (şi azi), aşa că azi mă retrag în glorie la depou.
Iuhuuuu! Seară faină, noapte bună etc. De mîine (ok, luni...) avem în program limba arabă. Fainălii. A, testul de ieri l-am picat 100%, dar hu cheeeeers! :)))))))))))))))

Friday, January 16, 2015

Gata

Am luat celelalte două teste, unul cu - 1, unul cu 2. Și sînt destul de sigură că și azi trec.
Rezultă că le pot pica pe următoarele două. Nu că îmi doresc, dar nu ar fi o mare dramă, tot aș avea voie să mă prezint la examen.
Mulțumesc! :)
PS post scris de pe telefon, nu am idee cum arată.

Thursday, January 15, 2015

Test arabă (6) (din 8!)

1. La mulţi ani!

2. Vacanţa a trecut în goană, după Alsacia am mai fost trei zile în Bavaria, minunat.
Apoi am primit o veste foarte foarte proastă din .ro.

Trei săptămîni de vacanţă în care nu am făcut absolut (dar absolut) nimic pentru facultate. Aşa că, deşi cursurile au reînceput pentru mine abia marţi şi azi e joi, sînt mega varză, super obosită (puţine ore dormite, că am uitat pînă şi literele arabe!!!), cu o stare de nedescris (o stare în care aş bate pe cineva, poftim), cu test la arabă mîine, referat joia viitoare din Ciuma de Camus pe care încă nu am citit-o (!!!!) şi cu tema compunere la franceză pe care o amîn din septembrie pentru decembrie pînă la sfîrşitul lui ianuarie şi nu mai pot prelungi, orice ar fi.

Aşa că da, iar vin cu rugămintea să-mi ţineţi pumnii, pretty please!

PS Habar nu am cam ce performanţe deosebite am avut la ultimele două teste, eu zic că le-am luat, dar seminarista a lipsit ultima oară, sper să ni le aducă mîine. Acestea fiind zise, ciuuus!
Şi m-am reapucat de mîncat dulciuri, deşi fusesem relativ cuminte şi o doamnă în ultimele luni. Avem un cîntar nou, am evitat să mă împrietenesc cu el, că presimt că nu poate fi vorba de prietenie!!! :O

LE Ăsta e postul cu numărul 300. De-acuma numai posturi minunate, nuuu? Ah, sper.