Friday, November 21, 2014

Votul din diaspora

Mersi, Suzi, pentru link. Îl pun aici, că aşa îmi place să mă uit la el, tulai! :)

link: aici. Germania: 96,05% Iohannis! That's the spirit! Şi acum să mă întorc la tema de vacanţă, numai mîine nu-i poimîine etc. Cum care vacanţă? De vară, reportată la 1 decembrie. Tema, nu vacanţa. Da, am o viaţă complicată.
:*

LE >>>Aici<<< e lista cu voturile din toate ţările. Distracţie plăcută! Vă zic din start: Ponta a cîştigat alegerile în Palestina, la mustaţă!

11 comments:

 1. :) Foarte tare!!! Vad ca urmatoarea clasata e Irlanda, nu Austria sau Elvetia.

  ReplyDelete
 2. ... Care tari nici nu sunt cuprinse in clasament???

  ReplyDelete
 3. Hihi, nu ştiu de ce, aici le ai pe toate!

  http://www.bec2014.ro/rezultate-finale-16-noiembrie/

  ReplyDelete
 4. Dar şi Austria şi Elveţia stau bine. :) Elveţia: 93,24%, Austria 94,12%. Slovacia 95,06%

  ReplyDelete
 5. In Coreea de nord:
  VICTOR-VIOREL PONTA 3
  KLAUS-WERNER IOHANNIS 6

  Imi imaginez discutii intre membrii ambasadei: care ai votat, mai, cu ala????

  ReplyDelete
 6. arakelian,
  da, mare dramă, că acolo cîştigase nemaipomenitul în turul 1. şi nici măcar ăia nu au fost consecvenţi, ay. :D

  ReplyDelete
 7. Vai la Brasilia a cîstigat Ponta, mi-e asa rusineeeeeee!
  Noroc cu aia de la Rio care au înclinat balanta spre KI!

  ReplyDelete
 8. Hihi, sorry, Adi, da' în ce companie selectă e Brasilia, Bagdad şi Ramallah! :))) Sînt rea, clar.
  Noroc că au fost 10 voturi şi nu 3, să fi ştiut exact cine cu cine a votat. :)
  Şi da, #schön! :))))

  ReplyDelete
 9. faci politica, draghe :))? imi place cum a iesit si in Austria. adica mno, dupa atmosfera care a fost la coada, as fi avut un soc major daca nu ar fi fost asa :))

  ReplyDelete
 10. Zazu,
  şi eu, la spartul tîrgului... :D Identificasem şi eu la coadă la Bonn o probabilă votantă de Ponta, dar cam atît. Ce de-a multă lume a votat la Booooonnnnnn!!! Grupul de doamne în spatele meu ziceau "pontălăul", m-am hlizit. :)))

  ReplyDelete
 11. Am mai spuso, da' ma repet: pe la ora sapte seara ashea, cand ajunsesem fix in fata liftului care sa ne duca la etajul 6 unde mai aveam de asteptat cam o ora dupa cele 4, apar neste domni cu palarii(nici macar bastoane nu aveau). Avea fete de fosti nomenclaturisti de lux, jur. A coborat o babuta din comisie sa mai ia sus cu liftul bolnavii si batranii. I-a luat pe unii, apoi cum nimeni nu zicea nimic, langa noi se mai formase o coada cu palariosii in frunte.Bai, zic, sa vedeti ca aici murim, ii ia pe toti astia si-i urca inainte. Am luat situatia in maini. Am ragnit cat m-au tinut plamanii la ala de la consulat ca eu si ceilalti ca mine n-am stat acolo 4 ore ca sa fim bataia de joc a nu stiu cui. Si ca daca aia in varsta(nici nu erau asa batrani) au stat bine merci cu familiile lor pana dupa cina in timp ce noi stam acolo ca prostii de ore intregi, poate ca nu e absolut necesar sa si voteze toti. Mai ales ca unii care au stat ca si mine nu vor vota. Ce ziceti, domnilor, i-am intrebat pe palariosi? Pai cam aveti dreptate... intre timp a venit liftu' si m-a chemat multimea, ca cum era sa ma lase acolo tocmai dupa ce era sa ma jertfesc in lupta pentru dreptate? Looool Deci eu creca aia votau cu Ponta. :)

  ReplyDelete