Sunday, November 6, 2011

Minibilanţ

Săptămîna asta a fost foarte stranie, de ziua de luni nici nu-mi mai amintesc mare lucru, dar primele trei zile ale lunii ăsteia au fost pretty much sub orice critică, una mai proastă ca alta.
Noroc că pe vineri aşa s-au mai dres ploile cît de cît - doar că s-a adunat oboseala după o săptămînă record la serviciu, somn puţin, alcool amestecat (amestecul şi nu cantitatea au cauzat).
Două zile am făcut pe fashionista :) (sau mai multe), toată seara am fost ca o fetiţă care poartă prima oară rochie şi era ca un fel de oftat pozitiv manifestat în cuvinte "ich trage ein Kleidchen".
Vremea a fost grozavă, soare incredibil şi cald, am făcut o căruţă de puncte la pariurile fotbalistice, dar sînt pe ultimul loc - sezonul meu a fost foarte prost.
All in all, am reuşit să urnesc nişte munţi în existenţa mea:P şi sînt mulţumită.Dar am un nod în gît şi-mi vine să plîng. Şi mi-am ales şi-o piesă pe care, doar că acum mă culc.

7 comments:

 1. Iti sta bine in rochie! Imi place si croiala (atat cat se vede de sub bolero) si culoarea. Io azi m-am imbracat cu fusta conica si pulover de casmir cu volanase :p M-am simtit trejoli =))

  ReplyDelete
 2. Ce rochie faină ai :D
  (Ce bine îți stă cu ea! :) )

  ReplyDelete
 3. Aleluia! Si zîmbetul ala e de milioane, pun pariu ca topeste orice nod în gît:)

  ReplyDelete
 4. mai vio, tu arati neschimbata si asta-i inacceptabil! te pup cu dor!

  ReplyDelete
 5. miki,
  mersi:), nu mai promit nimic, da' mai am nişte poze din vară cu roqiţca, dacă dă Domnu', le-oi pune pe net:)) F şică ai fost îmbrăcată!

  ionuca,
  am auzit că ai şi tu nuj ce roqiţcă verde!! la următoarea întîlnire tre să facem un jpeg cu partnărluc:))

  Adi,
  zîmbetul cui, neică? io-s în continuare nu foarte încîntată de poză, da' alta mai bună n-am avut!

  Margrit,
  e o poză neclară, de aia! da' mersi! şi mie mi-e dor de tine! nu trimiţi o pozişoară cu tot cu noul venit în familia voastră?

  :*

  ReplyDelete
 6. Daca dupa o saptamâna sub orice critica arati asa, e foarte bine!

  ReplyDelete
 7. Dan, mulţumesc, eşti foarte galant! :)

  ReplyDelete