Saturday, June 16, 2012

Cum a fost (pe scurt)

Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut! :-)

Săptămîna asta a fost foarte încărcată. De fapt, săptămîna trecută am fost în concediu (Berlin, Breslau, Görlitz). Ne-am întors duminică şi am prins un ambuteiaj serios pe autostradă.
Luni am avut "evaluarea psihologică" pentru Forţele de Muncă. Ca la 5 ceasuri, rezultatul a fost "foarte bine", rup tot, pot să fac cu viitorul meu glorios tot ce vreau eu... (m-au testat ca să vadă dacă mă duce capul să mă "recalific" ca funcţionară, ăsta era scopul dară).
Luni n-am mai făcut nimic (în afară de mîncat seminţe online...). Marţi am dormit şi am făcut vag ordine, că seara a aterizat mama. Miercuri am stat cu ea şi apoi am făcut un testuleţ pregătitor pentru joi. Joi ca la tăiere la minunatul TestDaF, unde primele probe, la care mă simţeam destul de sigură, mi s-au părut foarte grele şi habar nu am ce-o să fie, iar ultimele două, care mi se păruseră nasolaşe la pregătire, au fost mai uşoare la faţa locului. După cum ziceam, asta e aşa la nivel de părere, la un moment dat o să şi aflu cum am evoluat cu adevărat. :-)
Joi am ieşit prin cartier cu mama, ieri am fost chiar pînă în centru, iar azi plouă, aşa că mă culc. Mă rog, plouă des.
Cer pardon că nu v-am zis mai devreme cum fu.
La Berlin am depus o parte din actele pentru facultate la o instituţie care se cheamă uni-assist şi care prelucrează ei întîi datele, înainte de a le trimite "în teritoriu", la Frankfurt în cazul meu. Nu trebuia să merg personal, dar dacă tot am ajuns acolo... A, şi l-am văzut pe Cărtărescu cum şi-a luat premiul.
http://www.hkw.de/de/programm/2012/ilp_2012/shortlist2012/ilp2012_titel2.php

11 comments:

  1. Atunci felicitari! Când si unde dai berea aia?

    ReplyDelete
  2. Si cand e "la un moment dat"? N-au dat un termen?
    Ce fain ca e mama ta la tine, nu?
    P.S. iti devin antipatica daca-ti zic ca nu-mi place Cartarescu? Nici cum scrie, nici moaca lui nu-mi place. De fapt, moaca-mi repugna. Cre'ca-s mai superficiala, nah!

    ReplyDelete
  3. Dan,
    mm mersi, o dau pe aici cînd eşti prin Frankfurt? :-) sau poate la Paris în octombrie...? :P da' deci testu care mă intere nu cunosc rezultatu, deci momentan ros unghii chestii...

    Miki,
    maxim şase săptămîni, io mă gîndesc pe la finalu lu iulie, poate olea mai devreme, poate olea mai tîrziu...
    E fain, da, că e mama aici. :-)
    PS nu, e dreptu tău. da aproape nu l-am recunoscut fizicăl, căci nu mai are mustaş şi e tuns scurtuţ. nu ştiu dacă dacă dădeam nas în nas cu el în metrou mă prindeam cine-i... da poate i-ai citit nişte articole politice şi de aia nu-ţi place? mie îmi (literaturistic), da nu înţeleg multe din cuvintele pe care le foloseşte (cred). :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aia-i! Nici io nu-l inteleg si cum eu lecturez pur mon plezir, n-am chef sa stau cu dex-u pe noptiera, asa ca mai bine il evit.

      Delete
    2. da are nişte poezii fuarte frumoase şi proza mi se pare foarte faină şi inteligibilă, în ciuda cuvintelor pe care nu le pricipesc, transmite nişte stări cum crecă numa un nene care se ştie jucacucuvintele ştie s-o facă...

      Delete
  4. eu tocmai citesc la el, merge, uneori bate campii (chiar foarte tare), alteori e foarte rezonabil, merge deci...
    by the way, cum ti sa parut la Breslau? fusaram si noi de curand pe-acolo :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. ce anume bagi de el?
      Breslau fuarte fuarte fuarte fain. da, crecă am primit o oareşcare vedere de acolo :>. din păcate am mers neorganizat, deci probabil că am trecut pe lîngă x chestii fără să le acord atenţia cuvenită. şi din cauză de fotbal, centrul era cam blocat cu diverse bariere garduri nebunii care încurcau peizajul. aş vrea să mai merg.

      Delete
    2. orbitor vol 2 (1 l-am citit acum cativa ani si de-abia imi amintesc cateva faze, dar esentiale, cred eu)

      e o cofetarie faina pe acolo, in centrul ala mare (undeva intr-un colt) cu multe prejituri lecker :D. si noi am sarit multe (biserici mai ales), dar ne-am dus un pic si pe insula

      Delete
    3. eu cred că am citit doar volumul 1... nici n-am idee dacă am volumul 2, ar trebui să mă uit. îl citeşti în germană? :-))
      am văzut nişte prăji f. mişto, da am mîncat puţintele chestii dulci în ultima vreme... poate data viitoare!
      pe insulă n-am fost, ne-am oprit pe pod în spatele/faţa universităţii, dar am fost pînă la stadion. :-))

      Delete
  5. Bine, vio, asteptam rezultatul, dar nu imi fac mari griji, ce dracu?

    ReplyDelete