Thursday, September 6, 2012

O zi cu multe bucurii :)

a fost azi:
1. m-am înscris la facultate! pe bune! săptămîna viitoare primesc cardul cu care deja pot începe să călătoresc gratuit în land. a, mai am de plătit taxa. :)
2. am primit banii de la procesul cu firma.
3. am un dinte în plus, peste ştift a venit şi partea estetică. nu ştiu dacă se cheamă coroniţă, cert e că am toţi dinţii pe partea dreaptă acum. mai urmează nişte dat la rindea :) pe stînga. (pe dreapta n-am avut)
4. am început semestrul 3 de ebraică. evident că am uitat şi puţinul pe care-l ştiam. dar recuperez!!!

mîine plecăm pentru 4 zile la mare în Olanda. cu noroc cu o mică trecere în revistă a oraşului Antwerpen. Da, ăsta e în Belgia.

sînt frîntă. România a fost super (!), dar ca de obicei foarte scurt şi foarte obositor.

a cam venit toamna (asta dacă insist să cred că aici am avut vară...).

toamna se numără bobocii! ;) :-)

PS de unde la primul curs de ebraică acum un an eram 40 (!), azi am fost 12... s-ar putea să mai apară unii pe traseu... sau să mai plece.

8 comments:

  1. Succes la cumparat diamante în Anvers!
    Si petrecere frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Phoaaai, cre'ca-i calcat in ceva (in Ro biensiur!), ca vine norocul peste tine in valuri... :D Petrecere frumoasa in nordul rece

    ReplyDelete
  3. Cum adică la mare în Olanda? Adică pe bune să faceți plajă și să înotați în marea lor?

    ReplyDelete
  4. Dan,
    mulţam! am petrecut frumos, cu diamantele la Anvers n-a fost să fie :(

    Miki,
    pe bune că nu, da' a călcat mama :)). senks senks.

    LP,
    sort of, da, adică am făcut 4 din 5 insolaţie şi am intrat în apă pînă la genunchi, da' a fost ff frumos. Mamă-sa lui P. a închiriat acolo o casă pentru o săptămînă şi şi-a invitat plozii etc. Noi mai mult de-atît n-am putut sta, dar orişicîtuşi :)

    ReplyDelete
  5. Hm, nu mi-am pus niciodată problema că se poate să mergi la marea nordului ca la o mare normală (adică o mare mediterană, cel mult neagră, e normală în capul meu). Dar, de ce nu?! Dacă la Baltică se poate (asta ştiu de tânără din Casa Buddenbrook)...

    ReplyDelete
  6. LP,

    a fost mmm splendid, valuri minuscule, vînt delicat :), foarte curat, lume civilizată, fără nervi, la modul că, deşi îmi place la mare, la Marea Neagră toată agitaţia (inclusiv a mării) mă face varză şi nu pot sta cine ştie ce mult. în plus, nu ştiu să înot şi Marea Nordului, cel puţin acolo unde am fost noi (lîngă o localitate foarte cochetă, Renesse), e ideală din punctul ăsta de vedere. În plus, nici după soare nu mă omor, adică nu stau de plăcere la plajă, aşa că eu m-am plimbat, am făcut poze şi am stat cu picioarele în apă. M-am ales cu arsuri la laba piciorului, că deja aveam nisip pe ele :) şi nu m-am mai dat cu cremă -- big mistake! :) recomand foarte fierbinte litoralul respectiv :>

    ReplyDelete
  7. acu vazui ca ati trecut pe la Anvers. Pai trecerea a fo cu folos, vad, haha :)
    Sa va fie de bine vacantele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. arakelian,
      zic şi aici: ineluşu' fu îngrămădit (?) pe deget înainte de Anvers, care oricum s-a lăsat doar cu descălecat din maşină la un peco, pentru că ne rătăciserăm. În rest, a trebuit să schimbăm planurile, că nu ne-a ajuns timpul de vizită acolo. Next time!

      Mersi. :)

      Delete