Monday, December 3, 2012

Greva foametei (cu LE)

Am nimerit într-o drogherie sîmbătă cu o fostă colegă şi la casă dădeau gratuit punguţe Whiskas. Am luat eu două, fata cealaltă două, mi le-a dat mie, le-am adus acasă pisicii şi le-a devorat like there's no tomorrow.
Culmea e că după ce-am desfăcut o punguţă mi-am zis a, n-o să aibă succes, că-s un fel de pateu foarte cremos, fără sos. Or E Micuţa Miţimiţ mănîncă următoarele feluri de mîncare:
-hrană umedă în gelatină - linge gelatina şi lasă carnea
-hrană umedă în sos - linge sosul şi mai mănîncă şi nişte carne
-hrană uscată "crănţănele" - de obicei ca protest că mîncarea umedă e deja de un ceas-două în castronel şi nu mai e proaspătă - moment în care intervin eu şi i-o răscolesc cu o linguriţă şi-i susur delicat hai uite ce mult sosuleeeeţ aaaai şi ea mănîncă, da' vag în silă...
Na, m-am dus azi iar la drogheria aia, nu mai aveau gratuite, am cumpărat o punguţă, sînt scumpuţe, a halit-o într-o secundă, i-am explicat foarte clar că nu mai am de aia, i-am dat clasica "cu sosuleţ", nu doreşte. Cred că va zgrepţăna cu mare drag la o bucată de noapte la uşa noastră, fapt care mă va face să-mi doresc s-o trimit la zăpadă (la noi chiar a nins).

Această poveste fascinantă despre dieta ei, ca să vă prezint cele mai drăguţe poze cu ea ever, părerea mea. Cînd mă uit la ele, uite-aşa mă lumineeeez! :-)
Ce drăguţă este pisica mea!!

LE Azi-noapte m-a trezit la 2, la 3 şi la 4, cînd am dat-o afară forţat şi acum nu s-a prezentat la apel şi-s roasă de remuşcăăăări, e o vreme să nu dai un cîine afarăăăăă. Alei ce-am făcuuuut! :-)

18 comments:

 1. Chiar ca-i frumoasa! Da' si fotograful e măiastru!
  Tu, da' cum s-o dai afara? Adica o lasi toata ziua sa doarma tolanita in pat si noaptea nu? Nţ, nţ, nţ...
  De whiskas am citit o teorie a conspiratiei cum ca ar contine ceva cam ca glutamatul din mancarurile noastre si de-aia maţele nu mai vor sa manance altceva odata ce au dat de gustul whiskas-ului, sooo big mistake!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Deci trebuie băgată la dezintoxicare. :)

   Delete
  2. miki,
   am fost cheaună azi de cap! o s-o mai dau afară dacă exagereşte. apoi am remarcat că vomase în sufragerie. P. a zis că poate voia mîngîiere că-i era rău! de unde am dedus că el ţine cu pisica.
   o fi conţinînd, n-o să-i mai iau, azi aproape n-a mîncat deloc sărmala. a crănţănit nişte uscăţele şi a linciorit oleacă pe la hrana umedă.
   e frumoasă, ce-i al ei e-al ei:-), o fo drăguţă şi-o stat la pozat. am optservat abia după că nu o demachiasem corespunzăteor. :-)

   LP, da, face dezintoxicare cu crănţănele noaptea în aer liber :-)

   Delete
  3. ei, lasa, ca oleaca de puchinei la ochisori n-o omorat pe nimeni :D

   Delete
  4. da-ţi dai seama ce spectaculoase erau cu nişte mascara etc. :)) :P

   Delete
  5. miki, nu po să-ţi răspund la postu numit "Culori" unde ai scris despre macarons, îmi dă eroare java de nu ştiu care.
   deci io apreciez teribil faptul că tu poţi mînca x chestii şi y chestii într-o seară, eu nu am disciplina asta, ori nu mănînc deloc şi sînt okeish, or mănînc, da' fără număr. adică de obicei pînă termin stocul şi apoi îmi pare rău, că parcă nici chiar aşa de nemaipomenită nu era chestia respectivă. :-)

   Delete
  6. iaca ca pi mini nu ma incearca inca regretele! mananc cat imi place, ce-mi place si mai mârâi cate-o data ca-s grasa s-ar trebui sa tin o dieta, da-mi trece repede :D

   Delete
 2. e magnifica pisica ta!

  Poza asta, ultima, cu privirea ei... zau, nici eu, alergica la par de pisica nu as da-o afara :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. cum pui tu sare pe rană, arakeliaaan!
   :-)
   noroc că a apărut după ce completasem postul cu LE. :-) eram, e drept, cam îngrijorată căci pe unde umblă şi, cum am mai precizat, un pumn de remujcări. :-)

   acu' i-am schimbat şi nisipul, rulez! :-)

   Delete
 3. Replies
  1. mulţumesc! seamănă cu mine :-)) (fuarte modestă în seara asta, plus că înrudită cu pisica :-) )

   Delete

 4. Vezi, de aia vreau sa ma cazezi la subsol!

  ReplyDelete
 5. P. are parte de asa tratament? Intreb si eu...

  ReplyDelete
 6. e superba pisica ta! exact una asa portocalie si pufoasa mi-ar placea si mie :)

  ReplyDelete
 7. cum m-am uitat blur-răcit peste pozele mîței(care-i faină, apropo), am crezut ca șade pe un somon și face greva foamei. mda, și io stau pe o canapea roz somon, o înțeleg

  ReplyDelete
  Replies
  1. nu şade pe-un somon :), uite că nu mă gîndisem la asta.
   sănătate!

   Delete
 8. Adi,
  noroc că te-am rezolvat:P

  Dan,
  m-am complexat atunci, nu înţelesesem întrebarea, nu am înţeles-o nici acum :)

  blo,
  sincer, mi-a scăpat comentariul ăsta :D

  ReplyDelete