Thursday, February 7, 2013

Despre nimic, pretty much

Un post cu recomandări şi exemple despre cum ne putem pune pozele în rame, mi-a plăcut mult. Formularea mea sună prost, mergeţi colo şi-o să vedeţi că e mişto. Hihi. Şi blogul per total e colosal, mersi, A.!

N-am avut mare succes la învăţat azi, dar ziua nu e terminată - vreau doar să precizez că:

1. azi e ziua a trei foste colege de şcoală, sînt singura din lume care le-a gratulat pe toatele (I know this for sure :>)

2. lucrez cu nişte markere de pe vremea cînd eram eu studentă în Freiburg ('99) şi de cînd era P. student (cam înaintea erei noastre, I guess). Mai scriu!!!!!!!!!!! Mă mir că au greşit şi nu le-au programat din fabrică să se usuce la maxim trei ani de la desfacerea sigiliului capacului etc.

Zbye.

LE Cînd să-mi postez colosala poză de azi, am constatat că nu numai că am cam bimbilit cardul, dar laptopul nu mai citeşte carduri! Pentru că l-am stricat în el. Uel, ce-o să mă pupe P., alei! Acum m-am cărat cu cititor de card extern, dar totuşi... :(

10 comments:

  1. asta cu cititorul de carduri trebuie musai corectata. Noi cum mai vedem magnificele tale poze?

    ReplyDelete
    Replies
    1. păi avem o chestie care merge şi la computeru mare, şi la laptop, da' nu mai mere chestiunea originală de la laptop. încă nu i-am zis lu' P.

      deci poze po' să mai pun, pînă nu mai scric şi alte divaisuri :)

      :(

      Delete
  2. m-am uitat la linkul de la tipa care pune poze. Mereu mi-a fo frica sa pun poze pe pereti, ca nu stiu cum sa incadrez si nici cohones nu am sa incerc asa, de-a prostul si apoi sa imi urasc peretele gaurit. Acum, totul pare atat de siiimplu!!!
    P.S. m-am uitat oleaca in pozele ei din casa, e o tipa f. talentata, are multe lucruri de bun gust, facute de mana ei, sau altele, hand-made adicalea.

    Si cata ordine in casa cu 2 copii! eu si cu un copil nu reusesc...ma intreb cum pana mea face? si mai ales, "what is wrong with me?".

    ReplyDelete
    Replies
    1. noi avem un perete cu pozi, uite-l aici (de fapt, e deja pe blog):

      http://3.bp.blogspot.com/-VN5nGD4Bpv4/UOXfNAdWRzI/AAAAAAAAEm8/04O2dSudUCw/s1600/DSC_0672.JPG

      io le-aş fi pus simetric, da'-mi place cum le-a pus P. care s-a săturat să tot stea ramele sprijinite pe canapele. mă amuză teribil că le-a bătut nişte cuie piroane (la început m-am crizat, acum deci mi se pare că-s cuie cu personalitate.) :)

      mai avem mii de rame şi mii de persoane care nu-s reprezentate şi vrem să le reprezentăm! de fapt, pe peretele ăla e un colaj găsit în casă cu soră-sa lui P. cînd era mică, sînt nişte poze cu mine, cîteva cu turca plecată-n Turcia şi unele cu his family şi cu mine, alde muma, sora şi nepotu.

      uite >>>AICI>>> la dezordinea de la tipa cu blogu:

      http://www.kellehampton.com/2011/02/state-of-our-house.html

      I like it! :)

      Delete
    2. iote ăghen peretele, mai de apruape:

      http://4.bp.blogspot.com/-n6DfEar7mvU/UAW0RCDQANI/AAAAAAAAEXk/cE8MFRRlL5A/s1600/DSC_0033.JPG

      Delete
  3. Hehe, asta ma-ntrebam si eu, privind ordinea din casa, dar daca "rasfoiesti" blogul ei poti vedea camera celei mari într-o dezordine cumplita, pretty impressive!
    Planul meu ar fi sa înramez cele mai faine poze înainte de marea calatorie, pe care le voi agata, sper, în viitoarea casa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. adevăru că dacă nijte colţur făcute mijteo în casă, po să le pozeşti şi să dai inpresia că totu e mirificent. stai să cat ezenplu la mine :>

      uite:

      http://1.bp.blogspot.com/-n3sCf4bPoOM/UAW0OBlbooI/AAAAAAAAEXU/uDiPONRwAhw/s1600/DSC_0026.JPG

      îs de părere că arată mijteo colţişeorul.
      pua fac o poză şi la cum arată acum, aia era în iulie, de atunci nu-mi amintesc să fi şters fodată prafu ez in dat jos tot etc. am mai şters aşa grosu, forţată de împrejurări.

      băi, da' tu crezi că une te muţ tu nu or să aive rame? :) bine, am uitat că orcum proapel vă căraţ cu căţăl şi purcel? (sau lăsaţ ce aveţ aici şi vă luaţ nou acolo?)

      Delete
    2. deci vreu să zic că la ora aia era Alina pe vine şi casa zbura, da' pe mine mă apucase redecoratu' şi aia era la mine-n cameră, nu în ghest rum. apoi a trebuit să bag ca apucata şi tot a arătat într-un mare fel casa, da' Alina nu avea de unde să ştie că înainte arătase şi mai şi :)

      Delete
  4. Am uitat sa zic sa va uitati ce bucatarie are tipa, my dream!

    ReplyDelete
    Replies
    1. crecă la asta te refereai:

      http://i259.photobucket.com/albums/hh296/kascryder/New/print10-10.jpg

      am căutat multişor pînă am dat de.

      Delete