Thursday, February 14, 2013

Even more news :-)

Neaţa. Ă, seara.

Căselu' e mai bine, a mîncat deja complet prima punguţă de mîncare, ne-a cam mieunat înainte cu vreo jumătate de oră, dar eu m-am ţinut tare şi i-am dat mîncare abia cînd s-a făcut ora. Ba chiar am întîrziat cu vreo 9 minute, că nu mai mieuna şi am stat să se termine episodul din Seinfeld. Uel.

Apoi ne-a mieunat foarte intens, că s-a prins că n-o lăsăm afară, s-a cocoţat pe uşa de la balcon, a zgrepţănat etc. N-are voie pînă mîine, da' eu îs de părere s-o lase P. afară mîine seară cel mai devreme, dacă nu, chiar sîmbătă sau duminică.

Oricum, ca să nu fie în arest 100%, i-am dat voie să meargă la plimbare la subsol, ceea ce am făcut împreună, de 4 ori am urcat şi coborît scările şi o dată s-a dus pînă la scări şi s-a întors în camera ei preferată de la subsol, unde s-a spălat, s-a cocoţat în pat şi a vrut să se culce. Moment în care am intervenit eu şi am luat-o în braţe şi ea m-a scuipat :-), a apărut şi P. că nu ştia unde dispărusem, E Micuţa Miţimiţ s-a dat lovită şi a venit în apartament.

Am găsit-o pe o pernă mare la calorifer, unde-i place ei să stea seara cînd e linişte la tv, nu ştiam unde e şi mi-a mieunat scurt că aici sînt şi am mîngîiat-o (mai făcusem asta, 1. fără nicio reacţie, adică eu acum sînt încă anesteziată şi nu pot fugi, dar tu vezi bine că sînt foarte supărată pe tine 2. stat mult pe scări şi mîngîiat, suportat aspectul, netors) şi acum a toooors, evident am fost în culmea fericirii.

Apoi s-a cocoţat pe scăunelul pe care "ne iubim noi", la invitaţia mea şi iar am fost în delir, ba chiar am vărsat şi nişte lacrimi de fericire şi necaz simultan. :)

I-am mai dat de mîncare, a făcut la toaletă alte cele, sper să nu miorţăie mult la noapte. :-)

Şi, ca o super mamă de pisică :P ce sînt, mîine plec la Paris cu inima frîntă, e drept, dar plec. O las pe mîini bune, dar mîinile bune s-ar putea să nu fie nici ele sîmbătă acasă. Revin luni, ceea ce vă doresc şi vouă!

Iar vă mulţumesc tuturor pentru tot şi pardon că n-am răspuns la niciun comentariu. Chiar m-au durut braţele, mai ales dreptul, dar acum dă şi stîngul semne, drept pentru*care mă opresc aici. Zbye!

cer pardon pen drept pentru care, mi-a deschis Vera ochii, da nuj pen cît timp.


2 comments:

  1. Uel, bon voaiaj a Pari si sa te intorci cu poze misto! Ti-am zis ca EMMM o sa fie bine? Asa o s-o si gasesti cand te-ntorci din calatorie. Stiu io!
    Ti pup!

    ReplyDelete
  2. Asteptam poze de la Paris...Distractie placuta, fara griji pt pisica, sunt sigura ca o sa se descurce... Deja e mai bine... muuult mai bine... si nici nu te uraste :*

    ReplyDelete