Sunday, February 3, 2013

Hard rock

O da, dat fiind că am dormit iar puţintel (6 juma) şi am fost 4 ceasuri la uni (noroc cu P. că m-a dus şi m-a adus cu maşina), am tras un mic somn (!), am mai muncit la cuvintele ebraice cu nu prea mare succes şi încă mă ocup cu asta, dar, pentru că e totuşi duminică seara şi, după cum am mai precizat, nu mă atrage alcoolul foarte tare zilele astea, daaar de frustrare, m-am dedat la hard rock deci, că am găsit la o alimentară nouă şi mi-am zis what the heck.*

După o gură de bere am şi comis un incident foarte enervant, am băgat cu mare viteză cardul foto în laptop şi i-am rupt cardului un picioruş, ceea ce mă bucură peste măsură. În aparat şi la computer mai merge, la laptop nu.

Uel. Seară plăcută şi o săptămînă faină! (?)


*o frază deosebită!

7 comments:

  1. Bei Vio, pune si tu cartile cu dosul in jos si coperta unu in sus ca era sa-mi sucesc gatul si sa cad in poza incercand sa vad ce scrie pe ea pe carte. Un hebrew am cules de pe cotor da primul si ultimul cuvinte nu se predau.

    Da-le-n colo de picioruse ca-ti cumperi tu alt card intr-o zi cu soare! Eu tocmai am paradit boxele cu care ascultam de la laptop, au cuzut putin de la canapea pana jos si apoi n-a mai intrat curentu in ele. Ele erau necesare intrucat spekerele soniului vaio s-au dus odata cand a ploua in laptop care era pus intr-o sacosa de piata pe umerul meu si m-a prins ploaia iar eu il duceam pe laptop sa al arat lu un domn William care voia sa ia de nevasta o romanca si eu ma duceam deci la primul si cel mai romantic serviciu al meu pe meleaguri straine care a durat doua luni si si acum ma gandesc cu atat nostalgie la el, acela de asistenta de shop, cu laptopul adormit la pagina de feisbuk a Ivonei, continand deci poze, sa i-o arat lui domnul William.

    Dupe ce speakerele s-au stricat in apa de ploaie vinovata a fost deci Ivona ca aduce ghinion si a fost data la ala cu coarne de cate ori a trebuit pana m-am objnuit sa ascult la casti si am descoperit ca poa sa fie chiar mai praivat si la boxe cand trebuie sa ma misc mai departe decat lungimea firului castilor si am nevoie de maini deci nu pot sa tin laptopul.
    Deci ca sa revin am stricat boxele am plans am urlat si am comandat altele cele mai iefitine pe amazon. sa repar laptopul nu se pune problema ar trebui sa sterg pra multepoze si filme din el inainte sa indraznesc sa il predau lu un baiat la garajul de laptopuri. si sa imi cumpar altul asta e inca tanar fo doia ani jumate numa are.
    Deci daca dupa aceasta storie nu te gandesti ca esti norocoasa ca i-ai rupt doar picioarele nu si gatul lui cardul iti mai povestesc de cand aveam eu nou primit un super canon si l-am lasat pe botul masinii si peste noapte a ploaut. Acum recunosti ce norocoasa esti?

    Spor la invatat!

    ReplyDelete
  2. Lizuca,
    ce să fac, cartea aia e scrisă juma în engleză juma în ebraică or mai mult în ebraică, io am pozat peizaju fix cum era, chiar nu l-am periat:), ce vreiam să zic, io po să citesc ce scrie pe ea, e din aia care se citeşte de la spate spre faţă... poate de asta ai dificultăţuri... iote, asta e:

    http://www.amazon.de/501-Hebrew-Verbs-Barrons/dp/0764137484/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1360005005&sr=8-1

    da, credeam că e mai scump cardu meu, l-am primit o dată cu aparatu şi sînt legată emosional de el :). da' videm, videm...

    sînt fuarte norocuasă.

    recolectezi discuţia despre cele doo pese izraeliene pe care nu le-ai putut asculta? dă-mi meilu tău la dovira la gmail punct com :D şi ţi le dau acolşa. dacă mai dezirează cineva şi citeşte aicişa, să zică.

    ce job romantiq ai avut indiid!!

    io mă tot mir de rezistenţa camerei nuaste video de la comp, care e luat contact cu solu de cca 25 de ori şi mai merge. stă f vag pe un monitor şi io mă tot întind şi îi trag cablu' cu piciuarele mele de maneqin. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))))))))))))))))))))))))
      William era un mosulet la a patra tinerete, imbracat si pieptanat impecabil, care venea des si imi facea conversatie, doar nu era sa si cumpere ceva din picturi, ceasuri si celelalte tristeti.
      Ce frumos era sa stau acolo fara sa vand nimic si sa vorbesc cu toata lumea!

      Acus te scriu la gm!

      Delete
  3. Grozava alaturarea intre Botticelli si AC/DC. :D

    ReplyDelete
  4. nu mi-a sărit în ochi pînă acuma :))

    ReplyDelete