Tuesday, May 21, 2013

Varşovia - impresii part 2


în poza de mai jos colţu' extrema dreaptă se vede un văsişor pe care nu l-am reperat decît a doua zi, da' cu mare bucurie :>


Vio + potcoave = (also) LOVE :-)



îmi place tare mult umbra asta ;-)



poza asta şi următoarea şi maybe more mă gîndesc să le scot pe hîrtiuţ :)





Aventurile mele hausarbaitice :P continuă, stei tiund!

4 comments:

  1. ce supe ati mancat? aia mov e.. de sfecla rosie? Am si eu ceva asemanator in frigider :)

    ReplyDelete
  2. Ai mâncat borș de sfeclă, iupii! Eu aș fi vrut să văd Varșovia prin anii '30, înainte să fie distrusă de bombardamente.

    ReplyDelete
  3. Arakelian, eu am halit un borş alb (aşa-l chema pe meniu) şi o din asta roz era nu mov. crecă era cu sfeclă roşie. surpriza era că era rece, cică refreşisant pe căldura care ne-a surprins pe toţi (pozitiv). crecă era cu smîntînă, iaurt chestii. cu siguranţă ăsta din poză avea mărar. :)

    Monica, indeed am mîncat! Uel, în afară de-a o vedea în imagini de arhivă, nu ştiu cum altfel ai putea... E foarte foarte mişto şi aşa, refăcută. Chiar mi-a plăcut teribil, nu po' să zic de destule ori că mă aşteptam la o căruţă de blocuri şi vreo statuie acolo... :D Ignoranţa, bat-o vina!
    A, stei tiund, căci am nişte chestii special pentru Dvs.!

    ReplyDelete
  4. Teia: Superbe pozele Vio ... iar in ce priveste incursiunea in trecut, centrul nou al Varsoviei a fost refacut fix pe ce s-a gasit din documente/poze etc vechi adica practic au refact total centrul fix cum era inainte de bombardament ... mai mult materialele de constructie folosite pentru reamenajare sunt in proportie de 80% materiale de epoca originale care au fost stranse din toata Polonia ca sa ajute la refacerea centrului Varsoviei ... se pare ca a fost o adevarat provocare pentru ei(ei insemnd polonezi numai cei din varsovia) si ei sunt extrem de mandrii de chestia asta ca un soi de "revolta in fata distrugerilor razboiului" ... mai mult draperiile si perdelele care se vad din strada de la geamurile caselor respective is tot originale .... copie si necopie ... :) frumos dar totusi am avut un pic senzatia de scena de turnat filme ... pt lipsa locatarilor cred ca se simte (sau na ...eu am simtit-o) ... cladirile nelocuite nu au aceasi "lumina" ...pup si fug la treaba

    ReplyDelete