Wednesday, June 26, 2013

miki's playground: Promoţie Editura All

miki's playground: Promoţie Editura All: Mâine, 27 iunie, toate cărţile de la Editura All au un discount de 50%. Puteţi intra pe site încă de azi ca să vă faceţi cont şi să vă p...

4 comments:

  1. pi Miki are feedu' scurt şi aşa o işit. continuarea era "uneţi cărţile dorite la "favorite". Aveţi aici link către site-ul editurii." :D

    ReplyDelete
  2. vio - complet off topic, iaca cetz raspunsesem la leguma, la comentariul tau ca acolo nu se mai misca/intimpla nimic. Sau asa ceva.
    Nu stiu de ce, desi am facut ca intotdeauna, nu am putut posta comentariul meu la Leguma, asa ca, uite-l aici.


    vio - Leguma e intr-o lene prelungita. Dar putem noi sa jucam ca shoarecii pe masa, nu tzii minte ca am facut asta la S pe blog, zile si zile la rind?

    Vaz ca nu ma compatimesti de loc pentru porcaria pe care o povestesc mai sus, cu gardul din fatza casei. Ieri am fost la Kaufland si a trebuit sa ma adaptez la noile conditzii si sa fiu atenta, sa fac un nou itinerar, ca sa trec, in minim de timp, prin toate locurile de care am nevoie (mi-e scirba sa merg in spatele casei, la pubele, asha ca arunc gunoiul in pubelele lor, ale lui Kaufland - si ele sint putzine si far away una de alta).
    Cum e vremea? N mi-a trimis (de la Ljubljana) o poza ieri, la 4 PM, cu termometrul de afara, de linga geam: 9,7 grade Celsius. Sinistru, dupa ce au avut 37 de grade cu 2 zile inainte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vera, nu știu de ce n-ai putut comenta, n-am instituit cenzura. :D

      Vio trăiește în DE și i se pare normal să existe garduri și restricții, de aia nu te compătimește.

      Or fi cerut cei de la Kaufland montarea gardului ca să nu le mai umpli publele. :P

      Aici erau 14 grade ieri, deci cald.

      Delete