Tuesday, June 18, 2013

Patricia Kaas miine la Iasi, concert

OMG, hai că e destul de tare faza:

https://www.facebook.com/events/334273706698614/?ref=22

Speram să fie gratuit :-), dar poate se aude "din apropiere". :-)

KAAS CHANTE PIAF Miercuri, 19. Iun 2013, 20:30Piata Palatului Culturii
Piata Palat 1
Iasi, Romania

Mersi, A.! Daţi şi voi cu ştirea! :-)

16 comments:

  1. Dap, dupa cum ai vazut nu e gratuit, insa doar locurile "pe scaun" se platesc. Cei care doresc, pot sta pe strada (Palat, Stefan cel Mare, A.Panu) pentru ca e intrerupta circulatia, si pot asculta. Eu, din fericire, am invitatie vip ( is data dracu', nu?) :p drept pentru care maine sper sa reusesc sa povestesc, la mine pe blog, cum fu

    ReplyDelete
  2. În seara asta e Eric Clapton la O2 Arena. Negratuit. Dacă vreți.

    Uau, Miki, ce vipă ești! Foarte fain, să te distrezi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, tu, m-am ajuns! =))
      Mi-ar placea Eric Clapton more than PK, da' ma multumesc si cu "Kaas chante Piaf", desi nu-s fana franţuzei.

      Delete
    2. Numai vreo 90 de euri biletul + avion încoace, dacă vrei. :D

      Delete
    3. Pai, nu-i f.mult, ca la Roger Waters, in august la Buc., sunt si bilete de 900 de lei, adica vreo 200 de iuro, fara avion :D

      Delete
    4. Păi nu m-am uitat care-i maximum. Cu atâta are de vânzare un coleg - că nu mai poate merge deseară. Probabil că și la EC poți găsi mai scumpe dacă vrei să-l vezi de aproape. :D Deși acum e cam târziu, s-o fi închis casa de bilete.

      Delete
    5. am fo la Eric Clapton. po´ sa va spun ca e cu sigurantsa fuarte borinc, da´ asta-i stilu´ lui. adica el cinta f mijteo, da´ nu comunica delo´ cu puplicu´. la modu´ ca vine, zce bunasara si incepe si la urma zce bunasara multsamesc pa. oaaaa.

      cele mai adeva pretsuri sint la Barbra Streissand. adica nu mai sint acuma, ca s-or terna concertele. da´ tot la 200 erau. alea la Roger doo sute or fi cu tot cu cina romantica cu el dupa!??!!?

      Delete
    6. Nu, tu, fara cina tarzie de dupa! :p Numa' cantarea.
      Acu, ca-mi zici, nu mi-ar placea un concert ne-interactiv, da' sa-mi cante-ncetisor "and i say yeeeees, you look wondeeeeerfuuuul tonight"...

      Delete
  3. noi l-am vazut acu fo 7 ani :d, da´o avut concert de curind iar in Frankfurt si am citit o cronica (!) si n-am pierdut nimic, s-o comportat fix ca acu x ani. Asta e stilu´ dinsului... :)

    o prietena mi-a scris dupa ce-a vazut preturile la Barbra: "da´ arunca cu aur in public sau ce-i cu preturile alea?" =))))))))))))))
    :lol:

    ReplyDelete
  4. Hehheeh, pretul la beletele la The Rollings Stones acum 2 sapt. la Montreal a fost fo 600$ si alea la distanta... creca erau si cu 1000 si mai mult, ca nu m-a'nteresat sa aflu, dupa ce am vazut ca cele cateva la 120$ s-au epuizat in 5 min.

    Mie mi s-a parut fix bataie de joc, deci nu ma mai duc sa-i vad nici daca ma invita, hahaha. Nu-mi mai vine nici sa-i ascult, desi imi placeau tare. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. deci eu am fo acu multi ani la rollingstones in Bucuresti. Si nu m-a rupt la buzunar asa de rau ( ca asta ar fi fo tot salariul meu).
      Oare vb de aceeasi oameni?

      Delete
    2. Arakelian,
      da' s-o schimbat vremurile, o crescut o generaţie cu punga mai groasă (!), dispusă să meargă la concerte unde biletu' e cît rata la bancă etc.
      Profa de ebraică zicea că-s Israel biletele în general (nu doar la concerte, ci şi la teatru) îs ceva de speriat şi-am stat noi la dixcuţii şi-am ajuns la concluzia că acolo e chiar mai scump ca-n Germania (unde e cu siguranţă mai scump ca-n Polonia or Cehia, că na, crecă se mere pe principiul a da' nemţii au mai mulţi baaaani).
      Ce să zic, n-am prea văzut săli de concerte goale, lumea pare dispusă să scoată banu' ca să-l vadă pe artistu' preferat etc. :)
      Iar cu Rolinstons e f delicat, că ei de vreo 10 ani îs la ultimu' lor concert. Cam ca şi cu James Last, care vinde bilete la Last Concert =))

      Delete
  5. Cora_,
    chiar că unele preţuri îs bătaie de batjocură! Am fo' de curînd la Depeche Mode, pe stadio, crecă 77 ioro o fo un bilet, locuri minunate, respectiv vedeam fix în faţă şcena. Bine, la 1500 km - ăsta a fost filingu' cînd or apărut pe şcenă şi am zis da' momîile ălea pua' să fie şi vecinii mei din Iaşi de la bloc, că io tot nu bat pînă acolea. Noroc că or avu' ecrane şi le-or folo' apruape tot timpu'. Atmosfera o fo colosală orcum!

    Şi în august merem la Roger Waters care tot cam atîta o costat, tot cam acolo avem locuri şi crecă-m procur un binoclu. :-)

    Vreiam să mă duc la Michael Buble (uel!), da' am zis că mai bine-mi iau dividi, dacă chiar o sipt. Da' sînt dividiuri la bibliotecă, aşa căci nu mai me-an loa nemica. :)

    ReplyDelete
  6. Si eu am vazut The Police(cu binoclu, da, doua spectacole la rand :))), Sting, Cold Play, Crowded house(pe astia i-am vazut de aproape, au fost intr-o sala mica, puteam sa-i ating hehehehe), dar nici un belet n-a depasit 200$. Da, Stonsii ne-au dezamagit tare, dar mai ales pe P. care e atat de mare fan, ca le-a cumparat apruape toate cd-urile, deci a cotizat la greu incepand din adolescenta...
    Rusine! :))

    Sa ne spui cum a fost Waters, nu ca m-as astepta sa nu fie bine.

    ReplyDelete