Sunday, February 14, 2016

Ce ascultăm de Valentine's Day?

Bine aţi revenit la emisiunea noastră duminicală. A, nu? :)

Am văzut o provocare literară tematică :>, dar mie mi-au venit în minte nişte piese muzicale şi nişte filme. N-am ascultat eu cine ştie ce multă muzică la viaţa mea (mă rog, depinde cu cine mă compar), pe last.fm am vreo 14 pagini cu piese care au primit o inimă de la mine. :) M-am preumblat prin paginile alea, am ales cam 30 de titluri, din care o să selectez aici la crème de la crème.

Selecţia mea nu are pretenţia de a fi revoluţionară sau lipsită de kitch. E un fel de top al preferinţelor mele, dar probabil că-n ordinea asta nu am ascultat niciodată piesele.

Ia să vedem/ascultăm.


Def Leppard - Love Bites (1988)Thin Lizzy - Still In Love With You (1974)Tiamat - Do You Dream Of Me? (1994)George Michael - Tonight (1991)Bobby Vinton - Blue Velvet (1963)Free - Be My Friend (1970)Aici aveţi un playlist în care sînt piesele de mai sus şi mai adaug altele.8 comments:

 1. Eu ascultam asta (și-ncă ascult) în timp ce-ți citeam postarea: https://www.youtube.com/watch?v=aw3mFXOwRgw :D

  ReplyDelete
 2. LP,
  o să-l ascult şi eu pe Tom al tău. Între timp mi-am făcut cam acelaşi playlist şi pe Spotify, aşa că am ce asculta. Eu chiar sînt încîntată de "compilaţie", m-aş bucura s-o asculte şi alţii, dar dacă nu, nu e obligatoriu. :D

  ReplyDelete
 3. Oh, si eu am un playlist de corazon pe Spotify, da ma tem ca nu l-am ascultat de Valentin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. roşu vertical,
   vai de mine şi de mine, da' cînd vrei să-l asculţi?! :D
   du şer :>

   Delete
  2. Habar n-am cum sa share. :D Stiu ca mi-ai dat odata ID tau, dar s-a pierdut in negura istoriei. Revino(-ti)!

   Delete
  3. Nici eu nu ştiu să şer! :D
   ID crecăci sînt dovira. iote: https://open.spotify.com/user/dovira

   Delete
 4. Merci pentru partajare. La mine se tot schimba muzichiile, uite acum mi-am amintit asta:
  https://www.youtube.com/watch?v=zssM5hARDwI

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cora_,
   cu plăcere şi mulţam de comentariu şi de Sade. Care Sade aşa chiar le zice tare bine şi de atmosferă, pot s-o las în fundal să le zică în legea ei foarte bine. :)
   Probabil că la multă lume se tot schimbă muzicile. În ultimii ani nu prea reuşesc să ţin minte nume de artişti noi în urechiuşele mele, chiar dacă îmi plac mult şi îi ascult mult. Totuşi, comparat cu cît i-am ascultat pe cei mai vechi, mai au un pic de aşteptat. Le-ci-ti-nă! :D

   Delete