Wednesday, April 3, 2019

Telegrame* 1/2019

Doresc să vă zic căci trăiesc o mare dramă și anume mărimea mea la mănuși este între mărimi, ce mă faaaac! Mănușile din bucătărie îmi curg în oalele pe care le spăl (rar), nici un haz, parol, da' știam eu că ceva e putred, nu degeaba aveam mărimea xxxxxl sau cît e aia mare, a, da am verificat acum, 8 - 8 1/2 (degete, presupun). Și erau și din alea triste, galbene, care se fac urîțele în contact cu diverse.

La dm sînt niște mănuși mai frumușeeeeleee și am reușit să găsesc de care voiam și mi-am și luaaat, iuhuuuu, am șmotruit deosebit de discret în baie cîteva minute (cu exactitate, pe ceas) și le-am scos, că îmi amorțiseră degetele. Mărimea 7 - 7 1/2 degete. :((((

Doresc să îmi spună cineva dacă a văzut pe undeva pe planeta asta și mărimea 7 1/2 - 8, apreciez enorm.

Hm, mi-am comandat cîndva niște wrist worms pe care le-am făcut cadou mai departe, că mă strîngeau, deși luasem atunci proaspăt apăruta mărime L. #truestory

*mama e numai una.

(adică am folosit pluralul, deși e o singură telegramă. era un banc, cu un frigider. mergea la luna femeii, de-acu și calul plecase.)

4 comments:

  1. Tu, da' cît de între mărimi poți fi?! Că și mie mi-s mici alea mici (nu-mi opresc circulația, dar de abia le trag pe ghioambe), dar alea mai mari nu mi-s așa de largi încît să alunece. Sau poate am eu palmele mai late.

    Eu am galbene de la DM.

    ReplyDelete
  2. LP,
    scuzaț pardon întîrzierea etc. etc. Degetele practică înotul în mănușile L, iar partea care trece de mînă și acoperă încheietura nu știu pentru ce fel de brațe e făcută, am impresia că pot să strecor și un cartof și două trei cepe și aș mai avea loc și de niște morcovi, rilii.

    ReplyDelete
  3. Trebuie să găsești firma care vinde mănuși pe calapodul tău :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zici? :) adică pornești de la premisa că ar exista... dacă ajung la 95 de primăveri și tot nu am dat de firma respectivă, poate voi considera potrivit să intru în afaceri :) și să produc eu aceste mănuși pentru noi, cei dintre mărimi! :)

      Delete