sâmbătă, 17 septembrie 2011

40

De cînd n-am mai dat pe aici, s-au schimbat oarece chestii pe blogspot. O, da, era să scriu facebook, că m-a prins un pic microbul şi am petrecut ceva timp acolo. :)

40 e numărul primăverilor pe care le împlineşte P. acuş-acuş, toamna-iarna asta şi mi-a zburat un porumbel foarte hotărît din plisc cum că vreau să-l invit de ziua lui într-o locaţie ultra-secretă şi, ca să fiu deosebit de sinceră, mie îmi place mult mai mult decît lui să o iau la picior, aşa că de fapt, dacă chiar vom merge undeva, mai mult e un cadou pentru mine decît pentru el.

Şi, de fapt şi de drept, sînt atît de ahtiată după plecat de acasă, deşi îmi place mult de tot acasă şi nu m-aş muta altundeva decît în Suedia, Spania ori bine poate la Berlin:)), şi am şi fost anul ăsta într-un milion de locuri pe care le voi lista mai jos, pentru că!!! încep să le uit:

- ianuarie Dortmund - întîlnire cu Ionuca şi Martha

- martie Köln - idem, plus M. :>

- martie Madrid & Barcelona - cel mai frumos concediu ever

- probabil mai Karlsruhe - Teia cu Miruna

- iunie Berlin - Doro, Alina, Zum

- iulie München - altă Alina, plus biiiig party

- tot iulie - Iaşi, Slivna, Banca, Bucureşti - multă multă lume, dar nu toată lumea

- urmează octombrie - Paris (avem bilete) şi poate Köln din nou, din cam acelaşi motiv:)). Precizez că am o fantezie cu un Crăciun/Revelion parizian, dar mă tem de mîna răzbunătoare a uel vedem noi a cui! :)

Aşadar, noiembrie, minunata călătorie surpriză de ziua lui P., cochetez cu week-end-ul cu 19. Nu doresc să dezvălui destinaţia de frica paparaţilor:) (sau a lui P., care de fapt mă enervează că m-a lăsat să mă bag în asta, în loc să spună unde să mă duci tu pe mine, te duc eu pe tine unde vrei tuuu:) şi mă mai enervează că nu e curios, eu cred că deja îi smulgeam cîteva declaraţii cu sigur sigur nu e Moscova? Atunci e Copenhaga???? Da, va fi o capitală europeană continentală:).

De ce-am început postul ăsta de fapt?! Dat fiind că noi deja am avut anul ăsta cel mai fain concediu ever, din toate punctele de vedere (vreme, bani strînşi, hoteluri excelente), uitîndu-mă eu acum la nişte hoteluri obosite de 3 steluţe şi chiar unul de 4, pot să vă spun că nu se comparăăăă şi mă ia aşa un mic gust amar.

Dar, fie ce-o fi, mîine sper să merg să iau biletele. :>

PS Ăsta e blog la liber, neparolat. :P

Declar deschisă bursa pariurilor! :)


16 comentarii:

 1. La Praga m-as duce si eu, dar cica e a dracului de scump! Cam cum zici tu cu hotelurile alea. La voi nu sunt site-uri care vand vouchere/cupoane? In Ro sunt o groaza si au la oferte de turism de nu-i adevarat
  Uite, iti pun un link ca exemplu. Il stergi tu dupa ce te uiti ca e tare lung http://www.kuponiada.ro/deal/991/67-reducere-la-cel-mai-luxos-hotel-din-praga-570-ron-in-loc-de-1730-ron-pentru-2-persoane-la-corinthia-hotel-5-2-nopti-cazare-in-camera-superioara-cu-vedere-panoramica-mic-dejun-acces-nelimitat-la-spa-late-check-out-internet-bonus-o-sticla-d.html

  RăspundețiȘtergere
 2. miki,
  cred că sînt, dar la cei cam 200EUR de căciulă pe care sînt eu dispusă (a se citi deocamdată nu-i am nici pe ăia) să-i plătesc pentru zbor, hotel relativ decent 4 nopţi, deci 5 zile... mi-e jenă să mă duc să zic da daţi-mi vă rog mai ieftin. mă duc într-o oră la l'tur la agenţie să văd ce-mi oferă.

  şi n-am zis că-i Praga! plus că s-ar putea să iasă din schemă acţiunea capitală "continentală" :))), adică să rămînem la capitale europene... :> phii

  RăspundețiȘtergere
 3. noul blogspot nu mă recunoaşte ca posesoare a acestui blog :))), m-a pus să mă loghez, deşi am venit din mail :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Stiu ca n-ai zis Praga, dar am dat si io un exemplu :D Io tre sa ma loghez de fiecare data, ca nu vrea sa ma tina minte blogspotu

  RăspundețiȘtergere
 5. la mine tre să te loghezi ori oriunde? :-s

  RăspundețiȘtergere
 6. la blogspot, in general. Pe blogul meu in primul rand si, daca vin de pe el la tine, ma pastreaza logata.

  RăspundețiȘtergere
 7. Köln!!!! De-abia aștept să ne vedem în Köln!
  Trece-mă cu 1 euro la Budapesta :D

  RăspundețiȘtergere
 8. miki, enervantă faza:-s

  ionuca, te trec, da' am luat biletele şi sînt insulare :))))))) ole!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. OMG ionuca, nu înregistrasem faza cu Koelnul!!!!!!

  să mă-nvîrt de-un bilet dară:>!!

  poate discutăm orele mîine pe net? :)

  :*

  RăspundețiȘtergere
 10. Ai luat pe insula pîna la urma? In noiembrie ar fi mai cool, zic eu. Si ce-i cu fantezia sus-mentionata?! Nu de alta, da sa stim sa lasam cheile... Sau v-ati saturat de Clichy city::)

  RăspundețiȘtergere
 11. noi in Praga am stat intr-un hotel langa teatru, nu era scump, dar nici in centru nu mai era; se putea ajunge totusi lejer cu tramvaiul. nu o recomand totusi, e foarte sufocata de turisti.

  RăspundețiȘtergere
 12. gata, dezlegăm misterul, P. a dat semne că-l interesează şi i-am făcut o ghicitoare unde a rămas aproape repetent la geografie, dar pînă la urmă pe bază de atlas a trecut clasa:>

  Malta, here we come! :>

  am luat şi bilete la Koeln, Ionuca, ne vedem! :)

  sisiphe, cochetam cu Petr Hotel, nu era luxos, da' mergea aşa. poate data viitoare:). mie-mi plac turişii:) şi chiar şi turistele :D

  mulţumesc tuturor pentru interes şi contribuţii!

  :*

  RăspundețiȘtergere
 13. adi,
  fantezia mi se trage de la Clara Sheller, na:D, e vina ta:>
  mersi de ofertă, rămîne să vedem dacă e realizabilă, că singură nu am chef, normal, iar P. s-ar putea să fie un pic afectat de atîtea plimbări într-un an, el fiind aşa my couch oriented:D hahaa, am vrut să scriu mai, comparativ, a ieşit ce-a ieşit.

  RăspundețiȘtergere
 14. Sa nu mergeti la Roma cand nu sunt eu acolo, am zis! (amenintare)

  RăspundețiȘtergere