sâmbătă, 3 decembrie 2011

Ecshan fara diacritice, dar cu pozi

Transmitem in direct de la fatsa locului. In poza trei din coada se poate remarca o camila. Argintie.















6 comentarii:

  1. Eu vad mai multe camile aurii în poza a doua din coada ceea ce însaeamna cacamila argintie este de fapt camiloi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan,
    s-au reprodus nevoie mare :))
    Intii am zis ca-s cam dulci, da´ au mers ca unse. :)

    In Franta se fac prajiturele de astea de Craciun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu Vio, aici totul este foarte strict, daca un neamt poate întelege asta. Se manânca stridii si somon cu vin alb sec, pe urma pateu de rata sau gâsca si se bea un vin alb (foarte) dulce iar la felul principal habar n-am. Ei îsi fac Sarbatoarea în familie, noi n-am fost la ei, ei însa au fost la noi. Deci mai urmeaza: salata de bou, mizilicuri si afumaturi, sarmale, friptura si cârnati si om mai vedea noi. Când ajungem la dulciuri eu unul sunt satul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan, mulţam:)
    Nu-s nemţoaică, am înţeles. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La noi de Craciun (în Lorraine) avem stridii, dinde aux marrons, somon, foie gras desigur si celebrele "bûches" (dintre care cea cu marrons e facuta cu drag de sotul meu si cumatrul tau, mare maestru la chestii de-astea.
    Foarte frumos cum gateste P. cu mama si sora, mai mare dragul asa traditii de familie. As vrea sa fac si eu prajiturele din astea cu Anya si Thibaut!

    RăspundețiȘtergere
  6. păi Adi, ce te împiedică să faci şi tu prăjiturele? :) n-ai forme? să-ţi fac rost:)?

    RăspundețiȘtergere