Thursday, February 2, 2012

2

O telespectatoare ne-a trimis o scrisoare să mai postăm poze. Voilà de azi, de unde şi numele. P. e convins că la noi nu e ordine, pentru că n-avem destul spaţiu să ne organizăm. Nu ne referim la spaţiu locativ, ci la dulapuri cu sertare etc. Aşa că a fost la IKEA şi-a mai luat un raft. N-am apucat să găsesc lucruşoarelor locul lor. Poate pînă la Crăciun...




9 comments:

  1. Recunosc cu multa placere gama "EXPEDIT". Se pot lua si usi de diverse culori.

    ReplyDelete
  2. Chiar aşa, Dan, poate ne luăm o uşă-două sau nişte cutii care se potrivesc perfect într-un raft :>

    ReplyDelete
  3. Zambile si Ciup! Ce frumos:x

    ReplyDelete
  4. mersi, da' nu cunosc Ciup:O:P
    s-a îndoit poza aia pe care e prins mărţişorul :-s

    ReplyDelete
  5. Parca vad si o coloana Billy prntru CD-uri?

    ReplyDelete
  6. haha, deci etajere EXPEDIT avem si noi. 1 in bucatarie, pusa jos, alba.
    5 in camera, etajate, pe post de biblioteca, culoare scandura (am ezitat in a lua albe si negre si sa le punem combinat). Sunt super ieftine si comode si pot fi mutate si aranjate dupa spatiu, bunul plac. tot de la taticul ikea am luat niste cosuri roz de panza, cele mai ieftine care intra la fix in spatiile de cuburi (mi-ama dunat eu toate atzele si fiica mea unele jucarii astfel).
    http://www.ikea.com/be/fr/catalog/products/40133545/

    ReplyDelete
  7. Dan,
    raftul pentru cd-uri (unul din cele ... 5-6 pe care le avem) e tot de la Ikea. bine, le folosim şi pentru dvd-uri. deocamdată restul sînt demontate sau nemontate (noi) sau la subsol (primite de la sora lui P.) pe motiv de renovare de un an în sufragerie :)) (tot nu ne-am hotărît ce tapet să punem şi n-avem nicio grabă, mie chiar a început să-mi placă modelul "după război", dar P. nu se lasă convins să lăsăm aşa... :-)

    ReplyDelete
  8. arakelian, nouă Expedit astea ne plac mult, dar cel puţin lui P. nu i se par practice pentru cărţi, pentru că-s prea "adînci" şi acum şi-a cocoţat cărţile deasupra unui Expedit şi mie abia asta mi se pare provizoriu rău, iar lui îi place aşa. mare mare dramă.

    după ce zisese Dan de uşi, m-am uitat la preţuri şi nu m-au convins, dar cutiile par foarte ok. dar eu întîi trebuie să mă hotărăsc ce unde pun. acum avem două Expedituri mici ((2x4 cuburi:)) şi unul mare, dublu, de 4x4.

    ReplyDelete
  9. http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/40133545/

    arakelian, ce chestie, în Germania cutiile astea sînt cu 1EUR mai ieftine ca în Belgia! eram convinsă că preţurile IKEA sînt aproximativ aceleaşi în toate ţările! :O

    ReplyDelete