Tuesday, August 20, 2013

Klausur Einführung bestanden

Liebe Vio,

gaaanz schnell, bevor dem Umzug: Note 2,0 soeben an die PhilProm weitergegeben!

Viele Grüße


A.

Asta am primit acum pe mail, uraaa! Mersi evriuan! Diseara creca bereeee!
Am vacantsaaaaaaaaaaaaaaaa! (bine, va scriu de la job :-) )

6 comments:

  1. Chiar mă-ntrebam ce-i cu ultima notă, dar mi-era frică să nu pun sare pe rană dacă no news is bad news.

    Felicitări!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Congratulations! Eu am zis că ai mega vacanță, din moment ce abia ai dat vești.

      Nu și nu pot să mă obișnuiesc cu acest sistem de notare. Așa cum am aflat că elevii eminenți din Italia rar primesc 10. În ce sistem am crescut?!

      Delete
    2. seeenks! mi-am ros oleacă unghiile pînă a venit rezultatul. mă rog, or fo profele în Israel la o conferansă (nici n-am dat cu ele egzamenu').

      Delete
    3. Mersi, Monica!
      Am avut musafiri şi am fost foarte activă cu ei (culcat pe la 1:30-2:30 două săptămîni fără excepţie (bine, dacă trebuie, de două ori pe numărate am stins lumina pe la 12 juma...) şi trezire devremior, ca la 4-5-6 ore de somn pe noapte, doo săptămîni, mi-a cauzat la cearcăne! :D

      mna, fiecare cu sistemu' lui. poate că ar fi trebuit să arate românii mai multe filme cu şcoală de la nemţi şi italieni şi francej etc. că de A de la americani ştiam :)

      Delete
  2. Bravo, fata, vezi ca se poate? Nu am avut dubii, stii de altfel.
    Acu, vacantzioneaza-te cit se poate si rasufla, ca meritzi.
    Mda, cu sistemele - stiu. La fetele mele e cu de la 1 la 5, care, ca orice sistem care are numai 5 trepte de evaluare, mi se pare foarte deficitar, ce mi-e 4, ce mi-e 3, intzelegetzi voi...
    Drept care, evident, printzesa circului a terminat clasa cu 10 (=5) pe linie. Dupa toate fitzele si circoteca din primul semestru cu "veruzza (=eu), urasc scoala si nu mai vreau sa merg! si nici n-o sa ma mai duc". Pai, care dintre noi indraznea sa spuna adultzilor din familie asha ceva, la 9 ani? Dar la 16? sau chiar 18?

    ReplyDelete
  3. mersii, Vera.
    alei, mă doare capu' şi cu sistemu' lor :)
    noua braziliancă a declarat că nu vrea nici ea la şcuală (uel, grădi) şi-un băiţăl de-acolo a tot făcut reclamă, că să vezi, ne jucăm, topogane, chestii, asta nu şi nu şi băetu' a zis "da' tu cum vrei să-ţi găseşti gagiq?!".
    uel, citatele e aprocsimative. :-)

    ReplyDelete