Wednesday, January 13, 2016

(Acum cu poză mai mare) Lista de cărţi, acum şi în formă de turnuri!

Dacă Ema a pus poză cu ce are ea de gînd să citească, ia să pun şi eu! E drept că m-am înfricoşat un pic mai tare, cînd le-am văzut aşa adunate. Dar e bine că am făcut-o şi pe asta! :D


Cam atît pentru azi. Spor la ce faceţi! :)

LE Sînt într-un fel de ordine, dacă nu puteţi citi titlul, îl puteţi căuta acum două posturi. :) Începutul e în stînga jos şi sfîrşitul în dreapta jos. :)

LLE :) Iaca şi o poză mai mare, sper că destul de mare. :)


11 comments:

  1. Moamă, ce falie/dungă aproape perfectă e între turnuri! Păcat că poza nu se poate mări, nu știu de ce ai pus-o la rezoluție așa mică.
    Cum se traduce titlul cărții lui Elias Canetti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cine vorbeste! Ema, m-am benoclat la turnurile tale pana mi-au iesit ochii din cap, looool. Bine ca mi-au iesit si acum la ale lui Vio, dar aici am macar lista.

      Vio, am avut spor, am facut pizza si am si mancat-o, merci de idee. :)

      Delete
    2. Ema,
      asta a fost marea provocare pe 2016: să obţin o falie aproape perfectă între turnuri! :D :P Iaca, acum poţi să te uiţi mai bine. Parcă am văzut că ai dat peste titlul cărţii lui Canetti în română, probabil la alt post. :)

      Delete
    3. Cora_,
      mă bucur că ţi-am dat o idee bună. :) Sper să te ajute şi linkul trimis pe mail. :*

      Delete
    4. Huh, păi cum? Cora, dacă deschizi poza într-o altă pagină (click dreapta), va fi la rezoluție destul de mare încât să poți citi titlurile. Sau nu este îndeajuns de mare? :)) Poate trebuia să specific asta cu click dreapta, hmm...

      Hihi, Vio, așadar te-ai achitat de provocare, ai conștiința liniștită. :))
      Da, este foarte bine așa, se pot citi majoritatea titlurilor. Cărțile arată mult mai fain într-o poză decât într-o listă. :D

      Delete
    5. Ema, a fuctionat, saru'mana si e destul de mare, dar daca intri in post si dai click pe poza de doua ori, iti defileaza toate alea de dupa. Daca nu esti suficient de istet (eu cand ma simt isteata incerc sa fac lucrurile grele, nu blog, ca nu ma tine mult, loool), nu stii sa deschizi. Varsta, maica! :)

      Vio, merci de mail, cred ca fac varza de Bruxelles cu pere. Daca iese, pun pe blog, daca nu, nu. Stay tuned! :)

      Delete
    6. Hahhaha, "saru'mana si e destul de mare...". Ema, sunt sigura ca tu ai maini gingase, nu am vrut sa insinuez altceva. :))))

      Delete
    7. Mersi, Cora, mi-ai dat o idee bună: am dezactivat opțiunea de a vedea pozele cu Lightbox (de-asta apăreau deasupra articolului și defilau toate). Acum, dacă dai click pe poză, se deschide în aceeași pagină și se poate mări.
      Haha, nu m-am gândit la nimic aiurea, stai liniștită! :))

      Delete
  2. Ema,
    mă bucur că am pus şi poză cu cărţile. Deşi asta a mai însemnat niţică muncă, şters praful la scos din bibliotecă, şters praful cînd le-am pus la loc. Gata de-acum, mai şterg după ce le citesc. :))))
    Să ştii că şi io căzusem în capcana aia în care îmi arată toate pozele dintr-un post, mă bucur că ai dezactivat-o. Acum o să-mi amintesc să dau click dreapta. Cred că m-am gîndit automat că nu mai pot da click dreapta, din moment ce defilează pozele. :D Iaca ce de-a aspecte tehnice am clarificat.

    Cora_,
    am rîs zgomot la faza cu săru'mîna şi e destul de mare. Desigur că nu remarcasem din prima, dacă nu reveneai asupra aspectului, se ducea în meandrele internetului. :D
    Nu văd nimic de varza cu pere, sînt foarte curioasă, felicitări pentru pîine şi pentru pizza! :D Cu plăcere. :*

    Pentru ambele comentatoare, 47 secunde din Seinfeld, por favor. Sper să meargă linkul de peste tot (din episodul Man Hands :D)
    https://www.youtube.com/watch?v=vik-7MjKDa0

    ReplyDelete
  3. :))))))
    Pai reteta e in cele trimise de tine, dar trebuie sa cauti mai jos.:) Nu-i asa ca pare super combinatia de varza cu pere? Eu ador varza de orice fel si perele coapte. Zic ca daca nu iese buna mancam varza si pastram perele coapte pentru desert.:)))
    http://danarozmarin.com/retete-vegetariene/varza-de-bruxelles-cu-pere/

    ReplyDelete
  4. Cora_,
    ştiu de unde e reţeta, mi-a făcut şi mie cu ochiul, ziceam că nu e pe blog la tine, poate pui mai tîrziu. :D

    ReplyDelete