Sunday, January 19, 2014

Căselu' - o săptămînă acasă

Eleo pipăl,
cer pardon, sînt în mare criză de timp cu eseuri şi teme şi eccetera.
Căselu' s-a reapucat timid de papa, apă, pipi (inclusif pe canapeaoa de piel) şi numero due nediareic. De fapt, nu chiar timid, aproape bine chiar. Keep on doin' the great job, Căselu'!

Şi voi, susţinătorii din tuate colţurile lumii! :-) Mulţumiiim!

PS E sezon la copii, a născut o fată care avea blog :-), îi dorim felicitări, a născut o prietenă din Canada, var-mea bruxelleză e gravidă. Toate astea le-am aflat azi.

Ah, şi dacă aş putea îndrăzni, mai ţineţi nişte mici pumni să n-o fasolesc chiar tare săptămîna asta... Am precizat că teme ioc etc., căci mai arzătoare eseurile?... Senkiuuuul!

Vă dorim cu toată trupa noapte bună şi o săptămînă plină de succese! Ole! :D

7 comments:

  1. Doamna, ai reusite pe multe planuri! ( adica la Caselu', la copii in jur, gravide etc) - atunci sa ai spor si la terminat temele, ca esti pe drumul reusitelor depline ;)

    ReplyDelete
  2. Ei, iaca, cu rabdarea treci marea! Ti-am zis ca o sa se faca bine, da' tre sa-i lasi un pic de timp sa-si revina?
    Hai va pup tulmond si va urez succesuri pi toati planurile, care cum doreste :-*

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ha! ce ma bucur ca ai vazut ala!!! shhhhhhhh :D! :* fix la tine m-am gandit cand l-am pus, sa stii!!!

    ReplyDelete
  5. Cînd are voie Căselu afară?

    ReplyDelete
  6. Teoretic joi ar fi 3 saptamini de la operatie, duminica de cind e acasa. Dar stapîna-sa ne-a sfatuit sa o mai tinem in casa pina se mai inzdraveneste, a zis ca e foarte slaba si desi a inceput sa manince, inca nu e foarte tare pe pozitie. Plus ca pentru operatie i-au tuns o buna bucata de blana, sa mai stam sa-i mai creasca. In mod ideal sa fie si vreo 15 grade afara. Si apoi sa speram caCaselu´ nu se duce direct in gura funui cîine, ca sa nu zic casel... ca noi nu putem face teste, sa vedem cit de sigura e pe ea si de stapina pe corpusorul ei. Ce-am observat noi e ca atunci cind isi scutura capul, i se clatina picioarele din spate, parca ar fi betivanela. :) Oricum e muuuuuult mai bine fatsa de acum 3 saptamini. Hai primavara, sa iasa Caselu afara.

    Io abia astept s-o las afara, ca mi-e mila de ea, e dorita sarmalutsa. :)

    ReplyDelete