Saturday, January 11, 2014

Căselu' - poate mîine

Am vorbit cu doamna doctor. Căselu' nu mănîncă şi ar cam vrea acasă. Ne-a spus că are un hematom la operaţie, care va trece, şi are încă dureri, dar dacă ne încumetăm s-o luăm azi acasă, ne-o dă. Nu ne-am încumetat, pentru că încă primeşte calmante şi lichide direct şi acolo sînt specialişti care să aibă grijă de ea mai bine ca noi.
Dar e bine, merge (asta nu m-am gîndit să întreb ieri şi eram cam panicaţi, că ne-o imaginam legumiţă acolo), merge la toaletă, ba chiar a vrut să sară de pe masa de consultaţie. :-)
O s-o luăm în curînd, or să ne dea o straiţă de medicamente (inclusiv morfină, pe semnătură, am aflat). Am întrebat dacă o să fie dependentă de calmante şi mi-a spus că nu. Întrebarea mea se referea la "îi vor trece durerile?" şi nu la "o să vină cu ochii injectaţi şi-o să ne spună mai dăăăăă-mi?"... Mai clar, o să se facă bine! Cel puţin aşa ne-a spus doamna şi noi vrem s-o credem!

Mulţumim de susţinere şi am mai vrea, please! :) Weekend plăcut!

10 comments:

  1. Deci, mai are inca 8 vieti, nu? Sigur o sa se refaca complet, trebuie doar sa-i dati un pic de timp. Pisicul -trepied e deja un super atlet, si asta la mai putin de-o luna de la operatia de amputare a labutei. Ne rugam la Doamne-Doamne sa se faca repede bine si sa nu va vanda lucruri din casa ca sa-si ia droguri =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. miki, e al tau pisoiul fara labuta? Of, of, sufletelul, da-i un pupic si din partea mea. Adica mai multe. :)

      Delete
    2. Miki,
      hai să zicem 7, deci totul ok... (please please pretty please!)
      Chiar, a fost adoptat pisicul cu trei lăbuţe?

      Delete
    3. Cora, e mai mult a sotului, ca el i-a oplosit la gradina si-i hraneste, si-i repara cand sunt bolnavi... Aaaa, si nu a fost adoptat. E la soacra-mea acasa, ca nu-l puteam lasa afara, la gradina, dupa operatie. Cum e toata ziua singur (soacra-mea e-n voiaj pana la primavara), i-a amenajat sotul meu un loc de observatie si sta toata ziua in balcon, la geam.

      Delete
    4. Of Miki, sunteti minunati! Poate va avea noroc saracutul sa fie adoptat, desi ce vad pe FB...
      Mami meu are 4 la Craiova, unul al ei si 3 de pe strada. De fapt o mamica cu un puiut pe care l-a fatat la mama pe terasa si cand mama i-a zis vecinei sa vina sa o ia, aceasta i-a raspuns ca o sa vina sotul s-o duca... undeva. Am crezut ca fac atac de cord. Mama a rugat-o atunci(mda) sa i-o dea ei cu tot cu puiut, in loc s-o duca... undeva. Asa ca mama a dus-o la vet, a sterilizat-o, vaccinat-o tot si biata n-a mai plecat de la mama(parca a uitat complet de fosta "casa"). E acolo cu puiutul, cu Nicolae(altul din puii ei care era al nimanui) si cu Toto(pisoiul mamei). A, si cu Teki, catelusa abandonata intr-o padure din Bucuresti impreuna cu 3 puiuti pe care au salvat-o si reparat-o niste oameni asa ca voi. Mama a adoptat-o pe Teki, catelusii erau deja adoptati.

      Delete
    5. Daca as sta la curte, as avea un sanctuar plin cu mâțe si caței

      Delete
  2. Replies
    1. Azi vedem... aşa, amestecate, dar parcă mai bune ca alaltăieri...

      Delete
  3. Căselu' rulz indiid! Mara >:d<!

    ReplyDelete