Friday, January 17, 2014

Căselu' - ziua 5 acasă

Helou evribadi!

Azi a fost P. Căselu'sităr şi s-a descurcat minunat. Mi-a raportat căCăselu' a mîncat nişte crănţănele şi a mîncat şi nişte pastă cu vitamine pusă pe alte cranţi. Dar n-a fost surprinsă trăgînd la măsea, aşa că ne-am mai dus la o tură de vitamine azi. Apoi Căselu' a mai ronţăit nişte cranţi şi a mai mîncat nişte alte cranţi cu pastă din aia. Cu astronauţii am lăsat-o-n pace.

A mai făcut un pipi, nu ştiu de unde. Da' poate are sticla ei ascunsă undeva! :O

Şi azi e prima zi fără medicamente administrate de noi. Acum nu ştiu dacă are dureri, s-ar putea să aibă, la ce ditamai operaţia are :-(, dar se mişcă normal (ca în zilele cu calmante). A stat o tură sub canapea, P. i-a pus acolo o pernuţă, a mai stat pe alte pernuţe lîngă calorifer, destul de aproape de televizorul deschis şi dat nu foarte încet. Acum e la feromoni, pe o salteluţă sub masă, unde mă duc şi eu, că na, study time! :)

Probabil că mai merg eu mîine seară cu ea la o serie de vitamine, că veterinara duminică nu poate deloc şi e mai sigur aşa. Trebuie doar să mai găsesc un braţ puternic care să mă ajute, că e incomod coşul, da' veterinara a zis că e foarte mişto, că are loc Căselu' să se învîrtă, e prizonieră, da' măcar se poate întinde. P. are un randevu de pe la 13:30 pînă tîrziu în noapte.

Cam asta momental de pe frontul nostru aproape frankfurtez, sper să pot raporta şi o bericică ceva la bordu' lu' Căselu'. :-)

Mulţumiiiiiim!!!!! :*

LE De la ultimul post mai erau două pipi şi un nr. 2. Ăsta da ţinut la curent! :D


12 comments:

  1. interesant de aflat ca tu studiezi pe pernuta sub masa, cu feromoni de pisica :))))))). bravo Caseluuuuuuuuuuu!

    ReplyDelete
  2. Vai, Zazu, ce răutăcizm! :P
    Căselu' a mai păpat cîteva cranţi şi oleacă de cremă, am reuşit să-i dau pe numărate 3 minipicături (!) de apă şi a mai făcut un piş. Sincer sincer nu ştiu de unde îl face, a fost pe la apă, dar s-a distanţat urgent. Acum îi ţine companie de la distanţă lui P., care P. se uită la ceva serial. Căselu' este în poziţia aprox. asta, dar poza nu e freşă.
    http://instagram.com/p/jNQTLkFlbn/

    ReplyDelete
    Replies
    1. stai ca mi-a mai venit o idee!!! oare de la medicamente face pipi? ca sunt unele care sunt... cum se cheama??? ca am un lapsus, prea putina cafea :))... care storc apa din tine :)) (vai, ce explicatie!)

      Delete
    2. ştiu la ce te referi, am uitat şi eu cum se cheamă. diuretic? :-) parcă.
      veterinara a zis că ea tot face pipi, adică elimină din organism. sper să completeze cu apă ce scoate. m-am exprimat într-un mare fel. :)

      Delete
  3. Eroina Caseluuuuu!!! Bravos ingeras!
    Vio, cred ca e o idee buna cu vitaminele, ii mai dau un pic din tot ce-a pierdut in saptamana asta si-n plus tre' sa lupte sa elimine toate medicamentele alea pe care le mai are in corp, mititica.
    Cred ca nici noi n-am fi avut pofta de mancare daca am fi luat antibiotice si morfina in acelasi timp, aaaa?
    Spor la invatat, ca nu cred ca ti-a priit.




    ReplyDelete
    Replies
    1. Cora_,
      şi eu cred că e o idee bună, să se întărească Căselu', pe cînd a ieşit iar să controleze cartierul. :) Săptămîna asta nici eu n-am prea mîncat! :O
      Vai, să fie, sînt foarte foarte în urmă cu studiul... :-s

      Delete
    2. ai ment "a ieşi", un fel de viitor de nu ştiu care. :)

      Delete
  4. Micuta face pipi pentru ca, probabil, pe langa vitamine ii pune si olecuta de NaCl (nu-mi amintesc cum ii zice popular clorurii de sodiu), pentru a o hidrata. Cel putin asa face vetu' baietilor mei. Mai vroiam sa-ti zic ca Papi (tripodul) nu a fost drogat dupa operatia de amputare. Cel putin nu de noi. Poate de doctor, imediat dupa, insa mai tarziu nu i-a mai facut nica de durere si totusi nu parea sa sufere. Deci, (cuvantul zilei, nu? :p) bagati micuta la rehab :)

    ReplyDelete
  5. Miki,
    nu ştiu de NaCl, dacă îi pune zic. Înclin să cred că nu, că mi-ar fi zis.
    Papi este un super meseriaş!
    Nici Căselu' nu prea pare să aibă dureri (teribile), adică se mişcă minunat, considering...
    >:d<

    ReplyDelete