Saturday, February 7, 2015

Aş fi vrut să scriu un postuleţ lejer, de vară

Dar e iarnă, aşa că e unul lejer, de iarnă. :)

Testul de vinerea trecută deja nu mai contează, mai ales că pe ăla de ieri l-am luat cu brio (aş vrea să scriu super brio, da' mă ruşinez). Şi iar nu contează. :)

LP zice că vina mea, că n-am zis că ţineţi pumnii. Pipăl, da' nu vreau să-mi forţez norocul! Nu panicaţi, vă necesitez la ţinut pumnii pentru examen! :) Care e pe 16 februarie, la ora 10. Notaţi-vă data şi ora, că e important, contez pe voi! :D

Alfel, trăiesc o mare dramă căci am început să mă uit la Parenthood care e un serial de care mă dezlipesc cu greeeeu. Şi din greşeală am aflat de pe net nişte chestii care or să se întîmple. Dar tot mă uit. Dacă nu-l ştiţi şi intenţionaţi să vă uitaţi, feriţi-vă de wikipedia, e plin de pericole (spoilere).
Eu vă informez doar că-s 6 sezoane mari şi late, e despre o familie măricică (copii şi nepoţi) şi ah da e cu Lauren Graham. Da, da, Lorelai Gilmore în persoană indeed!

Bun, la noi e soare, mă duc în treaba mea, papa! :)

4 comments:

  1. si la noi e soare si friiiiiiiig. termina cu serialele, nu vreau sa ma apuce iar fo nebunie :))))

    ReplyDelete
  2. da ce, ai fun dedlain pe ţeavăăă? :D
    cînd P. a venit marţi acasă şi mi-a zis că are de lucru, apruape m-a luat cu tremuriiiici! :D are de lucru -> no Parenthood, ay!!! :D (criza a fost între timp depăşită!) :D

    ReplyDelete
  3. Felicitări, Vio! :)

    Sper să pot rezista o vreme ispitei cu Lorelai. :D

    ReplyDelete
  4. LP,
    da' ce ai alceva mai bun de făcut?!?! :O Noi sîntem la seria a 3a! Iuhu!

    ReplyDelete