Saturday, February 12, 2011

Întîrziere iernatică

Am avut o iarnă foarte faină şi-am vrut să marchez fotografic evenimentele, chit că vag şi s-a întîmplat totul deja cam de mult, urmează o primă selecţie.

Toate cadourile făcute de noi, inclusiv ultimele achiziţii în perioada aia: eu mi-am luat bocanci şi ceas, P. a cumpărat un laptop. Click pe imagine pentru mărire. :-P



Fotografiile 2,3 şi 4 cel mai probabil făcute de P.
Soră-sa asamblînd un puzzle făcut de P. la ideea mea:-) şi constînd în cadoul ei: s-a mutat între timp de unde stătea şi P. i-a plătit transportul.
(Mai clar, ea a primit un desen şi încă acelaşi desen cu text, decupat ca puzzle. Cînd l-a pus cap la cap, a putut citi dragă soră, cînd te muţi, nu-ţi fă griji cît te costă, ăsta e cadoul tău, adică plătesc eu.)


Bradul de la mătuşa lui P. unde am fost la o masă mare de Crăciun cu toată familia (unchi, mătuşi, verişori etc.).


La tatăl lui P. unde s-a mai desfăşurat o porţie de cadouri. Cana e primită de Justus.



Peisaj hibernal, am avut multă zăpadă, a fost frumos, mi-a ajuns, mă bucur că acum nu mai e, sper să vină primăvara. :-)


Decoraţii tematice de care de altfel m-am ocupat cu întîrziere, dar ce contează? :-)



P. a avut trei săptămîni concediu şi ne-am/s-a apucat de renovare cu tatăl lui. Sufrageria a fost golită, aşa că alte încăperi s-au aglomerat. Între timp, din imaginea dinainte lipseşte tapetul. :-)
Brăduţul l-am luat redus la o săptămînă după Crăciun. În faţa lui străjuieşte (!) un soldat de lemn, primit de la o doamnă în vîrstă (rudă prin alianţă a lui P.).
Fotografia din dreapta e unul din cadourile mele pentru P. cu ocazia sărbătorilor de iarnă. :-) E făcută de Ionuca în Bucureşti şi rama îmi pare cam kitch, dar totuşi potrivită.

2 comments:

  1. Hello, Miau :)

    Ti-ai lua pina la urma ceasul ala frumos, bravo! Mi se pare mie, sau tu colectionezi ceasuri? Ai mai multe pe care le jonglezi sau ti se strica de la magnetismul miinii tale?:)

    Am observat ca ai pus citeva vederi pe pereti, arata foarte fain! Scula de atirnat e cumparata sau improvizata?

    (foarte frumos dizainul blogului cu poza de sus :) )

    ReplyDelete
  2. salut:)
    mi-am luat ceasul, credeam ca atunci cind ti-am zis de el era in contextul ca mi-am luat, dar nu mai stiu sigur:)
    am mai multe ceasuri, unul de la taica-miu, a fost al lui, ramine mult in urma, reparatia costa mai mult decit ceasul. mai am citeva, cu baterie, schimbatul bateriei costa cam cit un ceas nou ieftin, am refuzat si inca n-am fost in stare sa cumpar singura baterii si sa schimb ceva. dar o sa-mi iau cindva:)
    asta nou e fara baterie, dar e totusi cred prea mare pentru mina mea:(
    am vederi, e un sistem pentru atirnat poze "imprumutat" de la Angela, dar vine scump daca vrei sa atirni mai multe (io avind spre 150 probabil de acum)...

    mersi mult, poza e facuta de mine aici la castel, poate am mai avut-o pe blogul vechi, da-mi place mult.

    ReplyDelete