Tuesday, February 15, 2011

Valentina

Ieri a fost ziua colegei romance de la serviciu, (nu am caractere romanesti pe laptop, sint in pat, wow) a adus prajituri, m-am repezit la una si am avut surpriza neplacuta sa constat ca era prajitura cu brinza, Käsekuchen, care nu m-a atras niciodata, pentru mine brinza n-are ce cauta in prajituri, numai in placinte (exceptie tiramisu). Anyway, nu mi-a placut, am mincat-o cam in sila, dar biata fata nu are absolut nici o vina ca nu ma atrage pe mine felul asta de praji. Mi-a fost rusine s-o zvirlu... Am mai dres gustul cu o cioco Bounty si cu o bonbo Raffaelo. Dimineata mincasem müsli cu lapte, mai bausem doua ceaiuri inainte de prinz. Ce mai, la o bucata m-a apucat o neliniste prin mate de n-am mai putut sta, eram ok cu munca, am anuntat ca nu mi-e bine si-am plecat acasa.
Nu m-am dus totusi direct acasa, ca aveam la mine un brat de cd-uri si un dvd de la biblio si n-aveam chef sa le duc azi, insemnind sa le plimb inca o zi cu spinarea, plus ca sint in intirziere vaga cu unele dintre ele si sper sa nu ma amendeze. :-)
Am mers pe jos, cu cit mergeam, cu atit mai bine ma simteam, am facut niste poze pe drum, am zabovit o groaza pe traseu, in loc de jumatate de ora, am facut doua ceasuri.
I-am zis f scurt bonjur lui Hale, M. a petrecut noaptea la Gloria, pentru persoanele interesate, comentariul lui Hale a fost ca asta nu inseamna nimic! Parca eu nu stiu ca asta nu inseamna nimic. In plus, au stat treji toata noaptea, Gloria a sunat la munci (are doua) si s-a dat bolnava, M. s-a prezentat pe ogor mai mult mort decit viu.
Am fugit dupa autobuz, am ajuns acasa, am mincat cirnatul cu cartofi (cartofii sint in cirnat), f misto, maninc prea des, l-am parasit pe libanez de cind a aparut cirnataria:-(.

Doar ca planul era sa iesim la restorant, P. si cu mine. Chef nebun nu mai aveam, fiind deja acasa, plus ca sint cam in urma cu somnul. I-am trimis mail lui P., m-am dus pe canapea, am inceput sa ma uit la Waltz with Bashir.
Am adormit o secundica, m-am trezit, am reluat secventele dormite.
Comunicat prin sms cu P. Vine acasa. Ia pui de la rotisor sau comandam de la chinezi? (voia la chinezi de duminica, dar pui se poate doar lunea). Zic pui. Sms nr 2 pui sau chinezi? Eu raspund ok, semnat Ming Li, P. se distreaza teribil.
Acasa primesc in mod surprinzator un buchet foaaaarte fain de lalele (P. nu are idee care-s florile mele preferate), cautam o vaza un sfert de ora, hai sa comandam mincarea. P. ia telefonul si dupa ce raspunde cineva inchide!
Suna din nou. Asculta, imi intinde si mie receptorul, eu racnesc artistic dramatic ca-n filme nuuuuuuu, chinezii sint in concediu pina pe 8 martie!!!
P. se duce dupa pui, mincam, doua episoade Gilmore Girls eu, apoi zzzz nani, P. a rezistat la 4.
Visat niste bulibaseli:-s.
Filmul pe dvd m-a impresionat destul de tare, muzica (uel, soundtrack-ul) mi-a placut la nebunie. Poate mai scriu.
Diseara sintem la concert "Australian Pink Floyd", am inteles ca e o trupa care are drepturile :-) pentru piesele celor de la PF si ar fi cei mai buni live (PF nu prea performind ei, daca nu ma insel).

2 comments:

  1. vio - mie nu mi se pare ca nu inseamna chiar nimic. Poate sa nu insemne, dar poate si sa insemne foarte mult. Deocamdata, inseamna ca s-au placut suficient de tare cit sa petreaca o noapte impreuna, care nici macar nu inseamna neaparat ca s-au bagat in pat.
    Desi, pentru cit pare Gloria de grabita si neinhibata, s-or fi bagat, cine stie.

    Esti fata buna, vio. Eu, daca sint undeva si iau sa maninc ceva care nu imi place, las pe farfurie, fara nici o tresaltare. Daca e caz de menajat pe cineva care CHIAR MERITA, atunci gasesc o solutzie iscusita. Dar de mincat nu maninc.

    ReplyDelete
  2. vera, cred ca Hale se referea la faptul ca ne lipsesc multe informatii... si eu gindeam asemenea, ca nu inseamna nici ca au vorbit nici ca s-au plimbat nici ca au calcat cearsafurile...

    nu stiu ce-a fost in capul meu de-am mincat prajitura, oricum intre timp mi-am mega revenit.

    nu stiu de ce nu merge rubrica de recent comments din dreapta.

    suzi? eniuan?

    ReplyDelete