Thursday, January 31, 2013

N-avem titlu (ha)

1. Acest blog (!) este stresat, please bear with me. În clar, examenul 1 pe 12 februarie, examenele 2 şi 3 pe 13 februarie. Oy vey!

2. Mi-am dezactivat (nu şters, maybe next time, dacă o să-mi fac mai mult curaj!) contul de facebook. Kudos to me, though!

3. Chuck Berry a. mai trăieşte (!!) - sorry, mă gîndeam că la cît e de legendar, nu mai e printre noi - are 86 de primăveri b. are o serie de concerte, din păcate în SUA şi o, unul la Paris pe 18 martie a.c.
Pentru cine doreşte şi are posibilitatea, bilete (scumpe) pe www.casinodeparis.fr. Pe last.fm am citit că pe 8 şi pe 10 februarie e la Moscova, doar acolo am găsit informaţia.

4. Azi e 31. Se încheie luna şi wow, congraţ ăghen ce modestie, m-am ţinut şi am făcut măcar o poză pe zi timp de o lună şi le-am şi postat. Vorba vine, azi n-am făcut şi nici n-am idee cum o să arate. Dar mai am cîteva ceasuri, pe care de altfel am de gînd să le dorm. Dar deocamdată mai vizitez puţin cuvintele la ebraică.

PS Postul ăsta s-a născut pe motiv de no more fb, că voiam să postez acolo descoperirea cu Chuck Berry. :D Uel, poate vă încînt cu super chestii care mai de care aici.

2 comments:

  1. Di ci ţ-ai dezactivat FBu? =((
    Baftă la examene!

    ReplyDelete
  2. vai mikiii ce dramăăăăăă! nu mai ţineam pasu' cu atîtea episoade Seinfeld! :P

    (făceai mijteo de mine cu văicăreala, esteee?? :D )

    să fie, mulţam!

    PS fincă am vrut să fiu o eroă pentru comunitatea care încearcă să se lese de feisbuc! :D:D comon pipăl, derz laif aftă feisbuc!

    ReplyDelete